За нас

Погребална агенция ХАДЕС - НАДЕЖДА

Пограбална агенция Хадес-Надежда
Пограбална агенция Хадес-Надежда
Пограбална агенция Хадес-Надежда
Пограбална агенция Хадес-Надежда


Погребална агенция ХАДЕС - НАДЕЖДА осигурява административно обслужване в случаи на смърт и извършване на погребения, кремации и свързаните с тях ритуали и услуги.

Дейността ни се извършва съгласно Закона за гробищата и погребенията, в съответствие с НАРЕДБА за гробищните паркове и погребално-обредната дейност на територията на Столична община и установените санитарни правила във връзка с погребалната дейност при съобразяване с религиозните и други предпочитания, визирани в Закона за вероизповеданията.

Погребална агенция ХАДЕС - НАДЕЖДА разполага с голяма гама от траурни стоки и аксесоари на водещи фирми при най-ниски цени! Погребална агенция ХАДЕС НАДЕЖДА поема цялостната организация за изпращането на Вашите близки в последния им път. Основната ни цел е да Ви помогнем да преодолеете тежката загуба. Ритуалните действия се извършват съобразно традициите, вероизповеданието и Вашите желания!

Ние знаем каква е мъката при загубата на човек! И сме готови да Ви помогнем, в този така тежък момент от живота Ви. Поради големия ни опит, в погребална агенция Хадес-Надежда ще откриете, че професионализъм е емпатия.

Богатата ни гама от траурни стоки, ще Ви позволи да изразите най-пълно своята обич и внимание към починалия. При нас ще намерите траурни венци и букети, с които да изпратите близкия.

Ние не забравяме и вашата вяра, поради което можем да осъществим всеки един ритуал за погребение от приетите в България религии.

Траурната церемония и кремация на известния български историк проф. д-р Божидар Димитров - бивш шеф на Националния исторически музей бе поверено на екипа на погребална агенция Хадес - Надежда.

В нашата Галерия „Паметници“ ще намерите предложения за изработка на надгробни паметници от различни материалите, а моделите са с разнообразни дизайни.


Погребална агенция ХАДЕС - НАДЕЖДА извършва каменоделски услуги, които са добре развити при нас. Обработваме мрамор, гранит и др. материали. Всяка една наша услуга е съобразена с индивидуалните Ви нужди – от изработката до поставянето и монтажа.

При условие, че починалият е далеч от дома, ние осъществяваме транспорт по преместването му и последващите ритуали за погребение.


Обади се