За нас

Погребална агенция ХАДЕС - НАДЕЖДА

Кремирането и траурните ритуали при изпращането на проф. Божидар Димитров, бяха поверени на екипа на траурна агенция Хадес - Надеждa.

Viber Image 2019 10 09 11 07 33
1
Viber Image 2019 10 09 11 34 59
Viber Image 2020 11 01 15 47 18


Погребална агенция ХАДЕС - НАДЕЖДА осигурява административно обслужване в случаи на смърт и извършване на погребения, кремации и свързаните с тях ритуали и услуги.

Дейността се извършва в съответствие с действащата нормативна наредба в страната и установените санитарни правила във връзка с погребалната дейност при съобразяване с религиозните и други предпочитания, визирани в Закона за вероизповеданията.

Погребална агенция ХАДЕС - НАДЕЖДА разполага с голяма гама траурни стоки и аксесоари на водещи фирми при най-ниски цени! Погребална агенция ХАДЕС НАДЕЖДА поема цялостната организация за изпращането на Вашите близки в последния им път. Основната ни цел е да Ви помогнем да преодолеете тежката загуба.

Ритуалните действия се извършват съобразно традициите, вероизповеданието и Вашите желания!

Ние знаем, каква е мъката при загуба на човек! И сме готови да Ви помогнем в този така тежък момент от живота Ви.

Поради големият ни опит, в погребална агенция Хадес-Надежда ще откриете професионализъм е емпатия.

Богатата ни гама от траурни стоки, ще Ви позволи да изразите най-пълно своята обич и внимание към починалият.

Ще намерите траурни венци и букети, с които да изпратите близкият.

Ние не забравяме и вашата вяра, поради което можем да осъществим всеки един ритуал за погребение от приетите в България религии.

В нашата галерия ще разгледате множество от надгробните паметници. Материалите са различни, а моделите – още повече. Обслужването с каменоделски услуги е добре развито при наас, както вие сами можете да се убедите. Разполагаме с марамор, гранит и др. Всяка една услуга е съпроводена с индивидуален подход и пълна завършеност – до поставянето и монтажа.

При условие, че понизалият е далеч от дома, ние осъществяваме преместването му и последващите ритуали за погребение.
Обади се